חום רק בערב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/03/2002 | 20:52 | מאת: קרן

אני בת 30 בריאה בדר"כ, בשבוע האחרון יש לי חום 37.3 רק בערב. האם יש סיבה לדאגה? האם זה בכלל חום? מה כדאי לבדוק? כמו כן האם יתכן שזו שפעת ללא חום?

שלום קרן, ההגדרה של "חום" היא מעט בעיתית, אך אם 37.3 היא טמפרטורה חריגה לגבייך - אז יש לך חום, ועובדה שטמפרטורת גוף זו מופיעה רק בשעות הערב היא טבעית בנסיבות אלו. קשה לי לתת לך סיבה אחת להופעת חום זה- הדבר בהחלט יכול לייצג זיהום כלשהו, כמו גם לנבוע מסיבות אחרות. המלצתי- אם פרט לעובדה הנ"ל את מרגישה טוב, המשיכי למדוד ולתעד את עקומת החום שלך במשך מספר ימים, ואם התופעה מתמידה- כדאי לך לפנות לרופא כדי לברר את סיבתה המדויקת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות