גירוד עז במגע העור עם מים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/03/2009 | 19:37 | מאת: גידי

שלום, מזה זמן רב אני חווה גירוד עז בפי הטבעת והאיזור סביב בכל פעם שאני מתקלח. הסמפטום מזכיר לי פסוריאזיס שהיה לי בעבר בברך אך נעלם לפני כמה שנים. אני מגרד עד שאני פוצע את עצמי וסובל מזה מאוד. חשוב להדגיש שאני מקפיד להתקלח בכל יום ואינני עוסק בעבודהשגורמת לי להזעה (עבודה משרדית). האם מדובר במשהו מוכר? בתודה מראש

שלום גידי, אם מדובר בפסוריאזיס מומלץ לך לפנות לרופא עור. מבחינה 'זיהומית', הסימפטומים שלך מזכירים גם זיהום שנגרם ע"י תולעי מעיים בשם ENTEROBIUS VERMICULARIS. אם אמנם כך הדבר, ניתן לראות אותן בקלות באזור פי הטבעת (בעיקר בשעת ההשכמה)- הן לבנבנות ואורכן כסנטימטר. הרבה בריאות אפי

03/03/2009 | 21:07 | מאת: גדי

תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות