חיידק טורף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/03/2009 | 00:21 | מאת: עמי

אשתי באה מבית החולים מביקור במקום בו יש המון חיידקים. כשהגיעה הביתה נישקה אותי בפה והידיים שלה נגעו לי בפה. יש לציין שהיא טענה ששטפה ידיים בבית החולים,אבל אחרי שטיפת הידיים הן יכלו להזדהם לה באיזה חיידק או נגיף. אני יכול להידבק כך באיזה חיידק מהחיידקים הטורפים או משהו אחר, למרות שלא הייתי כלל בבית החולים?

שלום עמי, הדבקה שלך בחיידק שאותו הביאה אשתך עמה מבית החולים במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות