הרפס השפתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2009 | 13:03 | מאת: שואלת

שוב אני... לחבר שלי יצא פצע בזוית הפה...הוא אומר שזה לא הרפס האם באמת מישהו שסובל מדי פעם מהרפס בשפתיים,יודע לזהות אם זה זה? או שהוא יכול לפספס? הוא אמר שככה לא נראה הרפס... האם זה משהו שאני יכולה לסמוך עליו? או לחכות עד שהפצע שיעבור...

שלום שואלת, יש אנשים שיכולים להבדיל בין פצע בשפתיים שנגרם ע"י הרפס לבין כזה שנגרם מסיבות אחרות. אין בידי תשובה לשאלה האם החבר שלך נמנה עמם. המלצתי- להיזהר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות