פריחה בפנים אחרי טיפול פילינג לייזר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/02/2009 | 20:02 | מאת: גיל

לפני כשבוע עשיתי טיפול פילינג לייזר בפנים. ולפני שלושה ימים יצאה לי בפנים פריחה צפופה של פצעונים אדמדמים שראשם לבן, והעור עדיין אדמדם. זהו הטיפול השני שלי מתוך ארבע (בראשון לא היו תופעות לוואי). במהלך ההחלמה מרחתי ביאפין. האם זו אלרגיה? לפילינג? האם יש לי זיהום ולמה? איך פותרים את זה? (הומלץ לי בטאקורטן- האם זה מזיק?) אנטיביוטיקה? האם זה יחול להחמיר מאוד? או שהוא נרפא לבד גם ללא טיפול בסופו של דבר? עזרה בהקדם, תודה.

שלום גיל, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות