הידבקות בCMV בהריון.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/02/2009 | 13:39 | מאת: אפרת

שלום רב. אני בסוף ההריון (שבוע 38+6). בתחילתו (בשבוע 9) ביצעתי בדיקת CMV, והיא יצאה שלילית בשני המדדים IGG ו-IGM. האם יש חשש שנדבקתי במחלה הזו במהלך ההריון? איני עובדת עם ילדים קטנים, ולא היתה לי מחלת חום כלשהי. תודה!

שלום אפרת, כל אשה הרה שלא נדבקה ב- CMV לפני ההריון יכולה להידבק בו לראשונה במהלך ההריון. את אינך יוצאת מהכלל הזה. הרבה בריאות אפי

26/02/2009 | 18:06 | מאת: אפרת

יש כרגע מה לעשות אם נדבקתי חלילה? מה הסיכוי שזה יעבור לעובר?

מנהל פורום מחלות זיהומיות