תולעים בצואה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/02/2009 | 00:43 | מאת: רונה

בני חזר מדרום אמריקה לאחר שטייל שם כשנה. הוא חזר לפני כשלושה חודשים. שלשום הוא ראה תולעת בצואה. צבע התולעת לבן קרם ואורכה כ - 15 ס"מ. הרופאה נתנה לו לעשות בדיקת צואה במשך שלושה ימים רצופים. בינתיים אנחנו מאוד מודאגים. האם יש לך מושג על פי התאור 1. איזו תולעת זו יכולה להיות? 2. מה הטיפול ? ו3. האם זה מסוכן? תודה

שלום רונה, זה נשמע כמו אסקאריס- Ascaris. הטיפול מתחיל מזיהוי נכון, ובהמשך מתןטיפול אנטי-טפילי מתאים שאמור לחסל את הבעיה ללא סיבוכים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות