הפיטיטיס ואיידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2009 | 22:55 | מאת: שלמה

באה אלינו מישהי מעמידר עם דפים וכתבה על השולחן בפינת אוכל.הסתכלתי וראיתי שיש אדום על הדפים שנראה ממש כמו דם ואני בטוח שזה היה דם.ואם היה על הדפים דם אז היה לה דם גם על הידיים. אני גר בקומה ד אז לפני שהיא הגיעה אליי היא היתה בקומות התחתונות שם גרים חולי איידס והפיטיטיס. הבעיה היא שכבר באותו יום הילדים שלי אכלו באותו מקום שבו היא הניחה את הדפים ואח"כ נגעו בפה.אבל אציין שלא היו להם חתכים או פצעים באזור הידיים והפה. אני נגעתי שם אחרי 3 ימים והיה לי חתך ביד מהבוקר מלפני כ-8 שעות.וגם אני נגעתי בפה לפני שנזכרתי בדפים שלה והדם עליהם. האם כך אפשר להידבק באיידס או הפיטיטיס B או C ?

שלום שלמה, הדבקה באיידס או בהפטיטיס B או C במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות