CMV וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2009 | 13:39 | מאת: אחת

לפני שנה חליתי בCMV (הAVIDITY היתה אז 6.2%), במהלך חמשת החודשים האחרונים ביצעתי 3 בדיקות דם חוזרות, ובהן ערכי הAVIDITY נעו בין 28% ל-% 25. השאלה שלי- האם עדיין יש להימנע מכניסה להריון? האם בשלב זה של המחלה תיתכן הדבקת העובר? תודה!

שלום אחת, 1. כל אשה הרה, בין אם היא חלתה בעבר ב- CMV ובין אם לא, יכולה לחלות בנגיף זה במהלך הריונה ולהדביק גם את עוברה. 2. רופאים רבים ממליצים לנשים להימנע מלהכנס להריון כל עוד ה- IgM לנגיף הוא חיובי אצלן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות