איידס והפיטיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2009 | 03:59 | מאת: יוחנן

ניגשתי למשרד הבריאות בקשר לנשיכה,ובכניסה היו מאבטחים וצריך לשים את כל דברי המתכת בסלסלות (אני משער שיש להם 10 סלסלות לפחות) ואז לעבור ובצד השני אם לא ציפצפת אתה מוציא את הדברים ונכנס. כשאני עשיתי זאת והוצאתי את הדברים הרגשתי שנשרטתי או נדקרתי מהסלסלה,ולמשרד הבריאות מגיעים גם חולי איידס והפיטיטיס. החשש שלי הוא שלפניי איזה חולה איידס או הפיטיטיס נשרט או נדקר מאותה סלסלה ואני אחריו. מה דעתך ד"ר,מה הסיכוי שלי להידבק כך בהפיטיטיס B או C,או איידס?

שלום יוחנן, הדבקה בהפיטיטיס B או C, או איידס במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות