הבהרות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/02/2009 | 23:47 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין היקר רציתי לשאול בנוסף, האם גיל חודשיים גם מהווה סכנת חיים בנוגע להדבקה ב - RSV? קראתי כי יש קשר (אולי) בינו לבין מוות בעריסה בתינוקות צעירים. האם חודשיים וחצי (גילו של בני) נחשב לתינוק צעיר או שהכוונה לתינוקות עד גיל 6 שבועות??? שאלה נוספת: בני כרגע מטופל באינהלציות עם ונטולין ובטנזול, האם מתן טיפול זה אמור לצמצם סיכוי לתחלואה בנגיף במידה ונדבק? או שחלילה אם נדבק למרות הטיפול אתחיל לראות תסמינים?? תודה. ענבר.

שלום ענבל, 1. תינוק בריא בן חודשיים וחצי אמור להתגבר על זיהום ב- RSV. 2. אינהלציות של ונטולין ובטנזול א י נ ם מצמצמים את סיכויי התחלואה בנגיף (אלא עשויים להעניק הקלה סימפטומטית אם וכאשר זיהום כזה כבר מתרחש). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות