cmv חיובית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/02/2009 | 19:43 | מאת: אתי

ד"ר הלפרין ערב טוב, אני בשבוע ה- 11 להריוני.עשיתי בדיקת דם ראשונית בשבוע השמיני בבדיקת הדם יצא igg 22 positive igm positive גם כן. בשל החשש להידבקות במהלך ההריון או לפניו נישלחתי לבדיקת דם נוספת התוצאות:igm bordline אני מאוד חוששת אני בת 33 ואחרי התייעצות עם רופאת נשים היא ביקשה ממני להמתין למי שפיר.אינני מעוניינת בכך. אשמח לקבל ממך תשובה מקצועית ובמידת הצורך להפגש בהקדם. בבקשה ממתינה לתשובה תודה,אתי

שלום אתי, לצערי אין בידי מידע שעשוי להפיג את חששותייך. את מוזמנת להתייעץ בנושא מורכב זה גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות