כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/02/2009 | 14:16 | מאת: נסים

נשכה אותי באצבע חולדה אבל אני מחוסן לכלבת. הבעיה שאחרי שעתיים וחצי מהנשיכה כיסיתי את הבן שלי ביד השניה אחרי ששטפתי ידיים. לא יודע מתי במשך הלילה אבל בטוח שאיפה שנגעתי בשמיכה זה נגע בפה של הבן שלי. אני יודע שבבאר שבע אין כלבת כבר מספר שנים, ומעולם לא היה מקרה בארץ שמכרסמים העבירו כלבת. ובכל זאת,האם יש סיכון לבן שלי להידבק כך בכלבת?

שלום ניסים, הדבקה של בנך בכלבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות