האם יש קשר בין Immunoglobulin G גבוה לכאבי בטן?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/02/2009 | 14:13 | מאת: דניאל

שלום, חצי שנה אני סובל מכאבי בטן תחתונה ועליונה עם מיקום, עצמה ואופי כאב משתנים. יתר בדיקות הדם, השתן ואחרות תקינות. עשיתי מיליון ואחד בדיקות שמצאו בקע סרעפתי של 2 ס"מ וגם Immunoglobulin G גבוה של 1980 כאשר המקסימום זה 1600. גם ה- Eosinophils קצת גבוהה, 7.6אחוז במקום 6 אחוז מקסימום. CRP תקין. לא ייתכן שיש לי זיהום אחר או חיידק שגורם לכל הסימפטומים ואיזה בדיקה יכולה לזהות זאת? האם Immunoglobulin G גבוה יכול להסביר זאת ואם כן איך ניתן לקשור בין השניים ולטפל גם בהורדתו וגם סוף סוף בכאב בטן? תודה, דניאל

שלום דניאל, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ה פנימאי/ת, גאסטרואנטרולוג/ית ו/או אימונולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות