חיידקים בבית החולים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2009 | 13:38 | מאת: שלמה

אני ואשתי ביקרנו קרוב משפחה באיכילוב ודיברו שם על כך שמסתובבים המון חיידקים בטיפול נמרץ. גם אני וגם אשתי נכנסנו לראות את קרוב המשפחה.שטפנו ידיים בכניסה וכשיצאנו אני לא נגעתי בידיות הדלתות,אשתי כן נגעה אבל יותר מאוחר נכנסה לשירותים ושטפה ידיים. בבית הבן שלי שיש לו מערכת חיסונית ירודה קצת נגע לי במעיל ולא שטף ידיים.ולי היתה שריטה באצבע מלפני יומיים וחצי שאולי כבר נסגרה (אבל אתה יודע טוב ממני). האם בדרך הזו יש לי,לאשתי ובעיקר לבן סיכוי לתפוס איזה חיידק טורף או משהו אחר זיהומי?

שלום שלמה, בכל בית חולים "מסתובבים" חיידקים רבים, אך סיכויי ההדבקה של מבקרים בבית החולים (המקפידים על רחיצת ידיים) בחיידקים אלו היא נמוכה. הרבה בריאות אפי

18/02/2009 | 21:46 | מאת: שלמה

הוא לא ביקר בבית החולים אבל נגע לי במעיל אחרי שבאתי הביתה מבית החולים ואכל בלי לשטוף ידיים.

מנהל פורום מחלות זיהומיות