סטרפטוקוקוס צואתי ואי קולי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/02/2009 | 23:54 | מאת: ויוי

שלום דר' יש לי תינוקת בת 5 חודשים, ביום שבת נתקעתי בעת טיול ללא מים רתוחים ונתתי לה לשתות מים מינרליים של נביעות... כאמור ביום ראשון פורסם שנמצאו חיידקים מסוג סטרפטוקוקוס ואי קוליף, רציתי לדעת מה זמן הדגירה של חיידקים אלה ומה הסיכון? תודה

כנ"ל

18/02/2009 | 07:05 | מאת: ויוי

תודה.. מה הוא פרק הזמן שיעבור שבו אני יכולה לומר שאם עבר הסיכוי לתחלואה קטן מאוד...היא שתתה ביום שבת האחרון. תודה על הסבלנות ויוי

18/02/2009 | 07:47 | מאת: ויוי

תודה דר' מהו פרק הזמן שאם עבר הסיכוי לתחלואה קטן מאוד?היא שתתה ביום שבת האחרון והיא קטנטונת רק בת 5 חחודשים. תודה על הסבלנות

שלום ויוי, אם עד היום היא לא חלתה אזי לא סביר שהיא תחלה כתוצאה משתיית המים המינרליים (שלא בהכרח היו מזוהמים) לפני 5 ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות