סטרפטוקוקוס צואתי ואי קולי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/02/2009 | 23:54 | מאת: ויוי

שלום דר' יש לי תינוקת בת 5 חודשים, ביום שבת נתקעתי בעת טיול ללא מים רתוחים ונתתי לה לשתות מים מינרליים של נביעות... כאמור ביום ראשון פורסם שנמצאו חיידקים מסוג סטרפטוקוקוס ואי קוליף, רציתי לדעת מה זמן הדגירה של חיידקים אלה ומה הסיכון? תודה

שלום ויוי, לחיידקים עצמם אין זמן דגירה. למחלות שונות (שנגרמות על ידם) יש. לדלקת של המעי הדק (GASTROENTERITIS), למשל, זמן הדגירה הוא בד"כ מספר ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות