פרוש תוצאות בדיקה Toxoplasmosis,CMV,Rubella

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/02/2009 | 11:00 | מאת: M

שלום, אשמח לקבל פרשנות לתוצאות הבדיקה.. CMV IgG - NEGATIVE CMV IgM - שלילי Toxoplasmosis IgG - NEGATIVE Toxoplasmosis IgM - NEGATIVE Rubella IgG - 10 IU/ml-קטן מ עשוי פעמיים :ערכי ייחוס 15 IU/ml-קטן מ :HYPORESPONSE 15-30 IU/ml :LOW RESPONSE 30 IU/ml-גדול מ :IMMUNED אני בשבוע 5 להריון ויש לי חתול בבית.. תודה

שלום M, משמעות תוצאות הבדיקות שצרפת היא שכנראה: 1. מעולם לא חלית הנגיף CMV. 2. מעולם לא חלית בטפיל TOXOPLASMA. 3. חוסנת בעבר כנגד אדמת, אך רמת הנוגדנים בדמך נמוכה מהרצוי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות