חושש...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2009 | 20:42 | מאת: אור

ד"ר שלום רב, אני תמיד מקפיד לקיים יחסי מין כמובן רק עם קונדום. בפגישה האחרונה שלי נפגשתי עם מישהו ולא החלטנו מי ישתמש בקונדום - אני או הוא, אז הוא שם באופן רופף לשתיים-שלוש שניות את קצה הקונדום על קצה איבר המין שלו. ממש לכמה שניות, הוא לא פתח את הקונדום אלא רק את קצהו, ואז החליט שאני אשים את הקונדום אז הוא העביר לי את הקונדום שכמו שאמרתי קודם, לא התלבש עליו עדיין ואני חיכיתי 10,20 שניות ושמתי את זה על עצמי. האם יש חשש להידבק בדרך זו באיידס? אני נורא חושש אך למרות זאת זה נשמע לי די הזוי להידבק בדרך כזו שכן לא היה מגע ישיר וגם אם היה לו נוזל מקדים שנדבק קצת לקצה הקונדום אז הוא היה באוויר 10,20 שניות ואני יודע שהוא לא יכול לחיות מחוץ לגוף. בקיצור, אשמח לתשובתך המהירה. תודה רבה!

שלום אור, אני חושש שגם לי אין תשובה המבוססת על עובדות לשאלתך, אך נראה לי שהסיכוי להידבק באיידס במהלך האירוע המתואר בשאלתך הוא נמוך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות