אני

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2009 | 20:41 | מאת: שאלה חשובה

נגעתי בעלון פרסומת שהיה מונח על רכבי הבחנתי בשתי נקודות אדומות על העלון שהיו יבשות לגמרי(לא ברור לי האם זה היה דם או לא), אני חושש שנגעתי באותן הנקודות. יש לי פצע פתוח ביד (שאינו מדמם) כך שיתכן והוא במגע עם אותן "הנקודות החשודות" רציתי לשאול:1.האם מגע עם נוזל מדבק באיידס(כגון דם, זרע וכד') כשהנוזל יבש לחלוטין נחשב מדבק באיידס? 2.האם המקרה שתיארתי נחשב כמקרה שמעורר חשד להדבקה באיידס? 3. האם אתה חושב שעלי להיבדק? או לשכוח מהסיפור זה קצת מדיר שינה מעייני תודה רבה!

שלום שאלה חושבה, הדבקה בנגיף האיידס במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. אם אירוע כזה היה קורה לי לא הייתי טורח להמשיך ברור בכוון זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות