שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2009 | 20:35 | מאת: חיפושית

צחצחתי לבת שלי שהיא בגיל שלוש שיניים. ותוך כדי צחצוח עף על השפתיים שלי הרוק שלה. ישר לקחתי צמר גפן ואלכוהול 70 אחוז וניגבתי את השפתיים. האם מנעתי הדבקה ב CMV במידה והיא חולה ב CMV. אני בהריון ולא רוצה להידבק .

שלום חיפושית, אין בידי מידע המבוסס על עובדות כדי לתת תשובה ספציפית לשאלתך, אך עקרונית- אם לבתך יש מחלת CMV פעילה אז את בסיכון גבוה להידבק ממנה בנגיף (בלי קשר לאירוע המתואר בשאלתך). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות