משך מחלה CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2009 | 09:53 | מאת: אריק

שלום, אישתי חלתה בשנת 2004 ב CMV ראשוני, ב- 15 ינואר 2009 היא התעברה (שבוע 6) אתמול גילינו אצל רופא הנשים כי בבדיקת הדם של ה- 4.11.08 (חודשיים וחצי לפני ההתעברות) עלה כי היא חולה שוב ב"משני". שאלתי היא כמה זמן המחלה פעילה האם החודשיים וחצי עד ההתעברות "הספיקו" ע"מ להתנקות מהדם? והאם אנו בסיכון גבוהה יותר? האם כדאי לנו לשקול הפסקת הריון? כמובן שאנו נחזור על הבדיקות. מצ"ב התוצאות אשמח לחוות דעתך: CMV Igm (add-vidas) = cmvigm pos CMV igg = positive 2.20 CMV igm = positive CMV avidity = 0.84 high avidity לתשובת אודה אריק

שלום אריק, אדם שחלה פעם ב- CMV ממשיך לשאת את הנגיף בגופו לכל החיים, והוא חשוף להתפרצויות משניות. אשה הרה איננה יוצאת מהכלל הזה, אך ע"ס הנתונים של בדיקות הדם שצרפת קשה לי להעריך את הסיכוי להדבקה העובר שלכם בנגיף. המלצתי לכם- להתיעץ בנושא גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

16/02/2009 | 22:13 | מאת: אריק

תודה על תשובתך אגב, כמה זמן בד"כ נמשך זיהום משני?

מנהל פורום מחלות זיהומיות