קלבסיאלה פנאומוניה לאחר קטיע של רגל עד הברך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/02/2009 | 21:17 | מאת: אלי

אבא שלי בן 82 סובל ממספר מחלות כגון סוכר לחץ דם דמנציה ללא חום לאחר בדיקת הגדם שלא מתאחה בשלמות היגע תומאה של הבדיקה של החידק מה ניתן לעשות ואם אתה ממליץ על בית חולים מסויים שמתמחה אבקש את עזרתך

שלום אלי, כל אורטופד, בכל בית חולים, אמור לדעת לטפל בבעיה המוצגת בשאלתך, והוא תמיד יכול להעזר לצורך כך באחד הזיהומאים בבית חולים זה. יחד עם זאת, אני ממליץ לאביך לחזור לבית החולים שבו בוצעה הקטיעה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות