רוק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/02/2009 | 18:26 | מאת: נוע ה

הייתי אצל אחותי והבת שלה בת השלוש כשהיא דיברה איתי הרגשתי שעף על השפה שלי טיפת רוק . ישר לקחתי מגבון של תינוק וניגבתי את השפתיים. כמובן שאחרי זה אכלתי ושתיתי . האם אני יכולה לקבל CMV ? במידה והיא חולה ב CMV. מהאירוע שתיארתי ? האם זה שניגבתי עם מגבון מנע את ההדבקה ?

שלום נועה, אם שהית בקרבתה של ילדה בת שלוש הסובלת מ- CMV אז את עלולה להידבק ממנה. הרבה בריאות אפי

11/02/2009 | 19:22 | מאת: נועה

את זה אני יודעת אבל מה לגבי האירוע שאותו תיארתי שניגבתי את הרוק עם מגבון . האם ניגוב הרוק עם מגבון מוציא את הנגיף מאותו איזור ? כמו שאומרים לשטוף ידיים עם מים וסבון אחרי שמחליפים חיתול לתינוק .

מנהל פורום מחלות זיהומיות