טוקסופלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2009 | 12:46 | מאת: נועה

האם בישול בשר טחון עם רוטב על הגז למשך שעה ורבע מספיק כדי להרוג נגיפי טוקסופלזמה ? או שצריך לבשל יותר ? כמובן שלפני הבישול טיגנתי את הבשר הטחון עם שמן על שנהיה חום ואז הוספתי את הרוטב ובישלתי למשך שעה ורבע. אני בהריון שבוע 14

שלום נועה, אם הבשר שבו את משתמשת היה בפיקוח וטרינרי (בכל שלבי עיבודו), אזי הסבירות שהוא מכיל את טפילי הטוקסופלאזמה הוא נמוך. הנוגע לבישול הבשר- אני חושש שבתהליך הזה (של הבישול) יש יותר מדי משתנים מכדי שאוכל לתת לך תשובה המבוססת על עובדות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות