שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2009 | 10:32 | מאת: שלום

שלום ד"ר אני קצת "בור" בכל מה שנוגע לדרכי ההדבקה באיידס. רציתי לדעת האם הנגיף שורד על משטחים. נגעתי במפסק תאורה בחדר מדרגות ולאחר מכן הכנסתי את היד בה לחצתי על אותו המפסק לתוך הפה שלי אציין שאותו מפסק היה יבש ולא הבחנתי בדם עליו 1.האם אפשר להדבק בדרך זו באיידס? בהנחה שנשא איידס נגע באותו מפסק קודם לכן 2.האם זה נשמע לך כמו ארוע חריג ומדאיג או שאפשר להניח לעניין?

שלום שלום, סבירות ההדבקה בנגיף האיידס במהלך האירוע המתואר בשאלתך היא נמוכה ביותר / אפסית. אני לא רואה סיבה להמשיך ברור רק בגלל אירוע כזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות