תחלואה מרובה לאחר CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2009 | 06:40 | מאת: אריק

בשנה האחרונה הייתי תחת לחץ רב בגלל מקום העבודה. כתוצאה מכך חליתי בשעלת ולאחר מכן ב CMV. ה CMV התבטא בשבועיים של חום נמוך והתגלה בבדיקת דם. אולם מאז שהבראתי אני עייף הרבה יותר,רגיש לוירוסים(חליתי מאז 3 פעמים בחצי שנה) ואני סובל מפצעים בפה. האם התופעות קשורות ל CMV?

שלום אריק, עייפות ממושכת לאחר זיהום ב- CMV איננה נחשבת כנדירה (ויש המכנים אותה בשם 'תסמונת התשישות הכרונית'), אך אין בידי כלים שמאפשרים לי לאשר שאמנם העיפות ש ל ך קשורה לנגיף זה, או נובעת מסיבה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות