ועוד שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2009 | 23:32 | מאת: נועה

אם נגיד החלפתי לבן שלי חיתול ולא שטפתי את היד ואני לא יודעת אם יש לו CMV. ואז הקלדתי במקלדת של המחשב כמה דקות. ואחרי כמה דקות הלכתי להכין לי משהו לאכול וכמובן שטפתי ידיים עם מים וסבון. ואז עם האוכל שוב התיישבתי ליד המחשב והקלדתי במקלדת ואכלתי עם הידיים. האם אני יכולה לקבל CMV בדרך זו ? הרי נגעתי במקלדת ישר אחרי שהחלפתי חיתול והעברתי למקלדת זיהום CMV .

שלום נועה, אם לבן שלך יש מחלה פעילה שנגרמה ע"י CMV אז את יכולה להידבק ממנו במהלך חיי היום יום שלך, כמו האירוע שתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות