בדיקת תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/02/2009 | 07:06 | מאת: אני

שלום, ביצעתי בדיקת תפקודי כבד שיצאה תקינה, פרט לALT שחרג מהנורמה - 49 כשהערך הגבוה בנורמה הוא 41. העניין הוא שהלכתי לבדיקה יום אחרי אימון אינטנסיבי מאוד בחדר כושר. הבנתי שפעילות גופנית אינטנסיבית משפיעה על התוצאה (כיוון שALT קיים גם בשרירים - שנפצעים בפעילות גופנית). האם זה נכון??

שלום אני, שאלה מעניינת (שאינה קשורה למחלות זיהומיות) שאותה אני ממליץ לך להפנות לרופא/ת משפחה או לרופא/ת ספורט. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות