פיטריה בציפרנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/03/2002 | 20:11 | מאת: אופיר

רופא שלום בעלי סובל מפיטריות כואבות מאוד ומכוערות בידים בעיקר בציפורנים רופאת עור נתנה לו את הכדור דיפלוקן פעם בשבוע למשך 12 שבועות האם מותר ואפשר לשתות כדור זה למשך תקופה כול כך רצופה אני יודעת שכדור זה לא ניתן בקלות כזאת ולא לתרופה ארוכה אשמח לשמוע ממך כוון נוסף עצה או אפשרות אחרת של טיפול בפיטריה בציפרנים תודה אופיר

שלום אופיר, פטרת בציפורניים (TINEA UNGUIUM) היא בעיה כרונית הקשה מאד לטיפול (היות והציפורן ברובה מורכבת מחומר "מת" אליו לא חודרים התכשירים האנטי-פטריתיים). הטיפול ב- FLUCONAZOLE במינון 150-300 מ"ג לשבוע למשך 3 חדשים עד שנה הוא אחת האפשרויות הטיפוליות בפטריה זו, כמו גם תכשירים אחרים כגון ITRACONAZOLE ו- TERBINAFINE. הרבה בריאות אפי

12/06/2002 | 07:50 | מאת: נ.

סבלתי בעבר מפטריה בציפורני הידיים(כל פעם ציפורן אחרת), קיבלתי כדורים בשם ניזורל, הפעם הזאת אחרי לקיחת הניזורל, הפיטריה באגודל חוזרת ונישנית(אחרי ריפוי מושלם תוך שבוע/שבועיים היא חוזרת),לגבי הפיטריה בציפורניים של הרגלים הניזורל אינו עוזר

מנהל פורום מחלות זיהומיות