בדיקות איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/02/2009 | 09:15 | מאת: לימור

שלום רב הבנתי שניתן לבצע בדיקות איידס חודשיים ולא שלושה לאחר מגע מיני לא מוגן. עשיתי בדיקת איידס עשרה שבועות לאחר מגע מיני לא מוגן (גם בדיקה מהירה שתקפה 3 חודשים מהמגע וגם בדיקה של חודשיים) התוצאות יצאו תקינות (שלילי) האם אני צריכה לעשות עוד בדיקת איידס? תודה רבה

שלום לימור, את לא "צריכה" לעשות בדיקה נוספת, אך בדיקה נוספת שלילית שכזאת (כ- 3 חודשים לאחר המגע החשוד) תקטין עוד יותר את הסבירות שנדבקת בנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות