"תולעים שחורות" בצואה - דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/02/2009 | 23:18 | מאת: אמא ענבל

לביתי בת החצי שנה יש צואה צהובה - ירוקה ומתלווים אליה פסים/נקודות שחורות רבות. כמו כן יש לה עבר של דם בצואה, עד עתה לא גילו ממה זה נבע. האם הפסים הללו הם בדמות תולעים? יש לציין שהפסקנו לתת לה ברזל בסמוך להנקה בגלל כושר הספיגה של הברזל בגוף ונאמר לנו שאחת התופעות של הברזל היא "לצבוע" את הצואה בשחור. במשך 3 ימים לא נתנו לה ברזל, אך עדיין הופיעו הפסים אך בצבע חום חזק. אנא תשובתכם המהירה

שלום אמא ענבל, לא כל כך הבנתי מהי שאלתך אלי. אם את חושדת שלביתך יש תולעים בצואה כדאי לשלוח לה דגימת 'צואה לטפילים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות