כמות לויקוציטים משוגעת כבר שבוע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/02/2009 | 15:48 | מאת: הילית

הי אשמח להתייחסות . כמות הלויקוציטים לא יורדת מ 23000 אחרי שהיתה כבר 33000 כבר שבוע. אני דואגת לאמאשלי שאחרי ניתוח. כמות סבירה היא 10000 אני חושבת. מה אפשר לעשות עם זה? הרופאים לא נותנים לנו שום מידע וגם את זה הדלפנו דרך האחיות. (אגב, אני מזועזעת מיחס הרופאים) ישנם התקפי חום של 41 ושוב עולים לויקוציטים. האם אני צריכה להביא רופא למחלות זיהומיות למחלקה של אמא? האם אפשר לסמוך על שתיקת הרופאים? תודה

שלום הילית, אני לא יודע מה זה "שתיקת הרופאים", אבל בהחלט רצוי שרופא/ה מומחה/ית למחלות זיהומיות שעובד/ת בביה"ח שבו מאושפזת אמך יבוא/תבוא לבדוק אותה. המידע שיעמוד לרשותו/ה יאפשר לו/ה לתת לך תשובה הרבה יותר טובה מזו שאתן לך אני בפורום זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות