צהבת A

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/01/2009 | 17:01 | מאת: אורי

הכיור היה סתום אז ניקיתי קצת את צינור הביוב ויצא לכלוך. הבעיה שניתז לי לפה מהלכלוך שיצא ורק אחרי 10-15 שטפתי את הפה בסבון מבפנים ומבחוץ. מה הסיכון להידבק בצהבת A? והאם יש סיכון להידבק גם בהפיטיטיס B או C? אשמח גם אם תסביר לי קצת על צהבת A.עד כמה המחלה מסוכנת?כמה זמן מהחשיפה עד למחלה? וכו'

שלום אורי, הדבקה בהפטיטיס A (או B או C) במהלך האירוע שאותו תארת בשאלתך איננה סבירה. תוכל לקרוא וללמוד יותר על המחלה (שפעם הייתה נפוצה מאד אצלנו, ועכשיו כבר לא) באתר http://www.kidspedia.co.il/mamar.asp?id=87 הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות