הפיטיטיס B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/01/2009 | 04:01 | מאת: שוש

יש לי בבית כוס שהוא רק שלי וכשאני שותה ממנו אני שוטפת אותו רק במים. קורה שאני מוזגת מבקבוק שתיה ופי הבקבוק נוגע בשולי הכוס שלי ואח"כ בני משפחתי שותים מאותו בקבוק שבא במגע עם רוק שלי שהיה בכוס שלי. אם יש לי הפיטיטיס B,האם בני משפחתי ידבקו ממני?

31/01/2009 | 04:13 | מאת: שוש

כשאני שותה רק מים אני אפילו לא שוטפת את הכוס בכלל.אז ככה שרוק שלי בטוח נדבק לפי הבקבוק כשאני מוזגת ופי הבקבוק נוגע בפי הכוס.

31/01/2009 | 04:26 | מאת: שוש

בנוסף על ההפיטיטיס B.האם עגבת (אם יש לי עגבת...) יכולה לעבור לבני משפחתי בצורה זו?

שלום שוש, הדבקה בהפטיטיס B (או בעגבת) במהלך הפעילויות שמתוארות בשאלך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

31/01/2009 | 13:48 | מאת: שוש

מנהל פורום מחלות זיהומיות