אבי אחרי ניתוח בטן מוצלח אבל :( הזיהומים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/01/2009 | 03:04 | מאת: יערה

לא נותנים לנו מנוח. השאלה שלי כללית. מעבר ללויקוציטים 33,000 כבר 3 ימים, ישנם כיסי מוגלה או זיהום בחלל בית החזה. נקזים מוחדרים השכם והערב ומוצאים, והחום לפעמים מזנק ל42. אבא בנאדם בריא סך הכל והניתוח הצליח יפה מאד - עד שהחל הזיהום הראשון, שבוע וחצי מתום הניתוח. הזיהומים תוקפים עכשיו מכל עבר. בהפתעה. דוקטור ברשותך ומתנצלת מראש, אבל דמיין אותי כעת צווחת מייאוש עד לב השמיים: "איך לעזאזל יוצאים מהזיהומים האלה????" "מה אפשר לעשות???" "האם הרפואה המודרנית מרימה ידיים מול הזיהומים שנוצרו בבית החולים עשרה ימים אחרי ניתוח, ולפני החלמה מלאה???" התסכול שלנו הוא עצום. סליחה ותודה.

שלום יערה, דמיינתי... ולהלן תשובתי שמתחילה בשאלה: האם מומחה/ית למחלות זיהומיות בבית החולה שבו מאושפז אביך מעורב/ת בטיפול??? עקרונית, זיהומים בפצעי ניתוח הם סיבוך שכיח (יחסית כמובן), ומעשית הרפואה כלל לא מרימה ידיים וניתן להתגבר על רובם בעזרת הטריות / ניקוזים (כמו שאת מתארת) בשילוב עם טיפול אנטיביוטי מתאים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות