תולעי מעיים וורמוקס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/01/2009 | 17:35 | מאת: אנונימי

שלום , אתמול התחלתי להרגיש "עקיצות" ומעין דיאריה מוזרה(נוזל שקוף) מה שכנראה טיפוסי לתולעי מעיים שכבר היו לי בעבר מספר פעמים (הלכתי לרופא ונתנו לי וורמוקס) השאלה היא האם אפשר באמת "להתנקות" לגמריי (גם אם באופן זמני עד שיקרה משהו ויגרום לעוד הדבקות) מהתולעים? מה הסיבות הנפוצות להדבקות מבחוץ.מאדם או חיה אחרת ואיך להמנע? האם כדאי לקחת קורס של וורמוקס או\ו ללכת לרופא לבדוק אם יש משהו אחר חסין לתרופה? האם שום עוזר או שזה סתם מיתוס? האם תזונה מסויימת עוזרת? בכל אופן תודה רבה אני אשמח אםאקבל תשובה ואולי עוד מידע או תשובות לשאלות שהייתי צריך לשאול אבל לא ידעתי. אה ושבת שלום.

שלום אנונימי, "עקיצות ומעין דיאריה מוזרה (נוזל שקוף)" הם אינם סימנים ספציפיים לתולעי מעיים, ואני ממליץ לך להיבדק עי רופא/ה. אם יש חשד סביר לתולעים בצואה אני ממליץ גם לבצע "בדיקת צואה לטפילים". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות