ליסטריה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/01/2009 | 11:45 | מאת: ארז

שלום דר ברצוני לדעת מה לעשות אנחנו אכלנו את הפיצה ביום שבת והבת הקטנה שלי בת 4 ירגישה ביום שני כאבי בטן עד כדי כך שנאלצנו לגשת למוקד כי היא לא יכלה לתת את צרכיה נעשה לה חוקן. למחרת היא סבלה במשך שלושה ימים מחום וזה עבר האם יש קשר. גם אני סבלתי במשך שלושה ימים מכאבי בטן בלבד האם לבצע בדיקות הוא לעזוב את זה תודה רבה

שלום ארז, אין ביכולתי לאמר לך האם יש קשר בין המזון שאכלתם (בתך ואתה) לבין כאבי הבטן שהתפתחו אצלכם בהמשך, אך אם הסימפטומים שלכם ממשיכים מומלץ לכם להיבדק שנית ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות