דם במכתב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/01/2009 | 01:10 | מאת: ניסים

הגיע לנו מכתב והיה בו דם כשיש שני אחים שכנים עם איידס. כמובן שנגעתי במכתב,וגם אשתי נגעה בו.אני ירקתי על הידיים שלי מספר פעמים וייבשתי ורק אחרי 10-15 דקות עישנתי ונגעתי בפה.ואשתי כנראה נגעה בפה שלה בלי לעשות כלום. חזרנו הביתה אחרי שעה וחצי-שעתיים ואז שטפנו ידיים ואני דואג שמא נגיפים של איידס הגיעו לכיור ולידיות הברזים ומשם לפה של הילדים. מה הסיכון שלי,של אשתי,ושל הילדים להידבק באיידס לפי מה שסיפרתי לך?

30/01/2009 | 02:04 | מאת: ניסים

כתבתי לך שאני ואשתי קנינו מהסופר-מרקט,וכמובן נגענו במוצרי האוכל אחרי שנגענו במכתב עם הדם. הדברים מהסופר הגיעו במשלוח לאחר שעתיים-שעתיים וחצי,ואז הילדים אכלו חטיפים וכל מיני דברים שיכולים להיות מזוהמים בנגיפי איידס. מה הסיכון לילדים שלי להידבק באיידס לפי הדברים למעלה?

שלום ניסים, הדבקה בנגיף האיידס במהלך האירוע המתואר בשאלתך היא לא סבירה. הרבה בריאות אפי

30/01/2009 | 15:34 | מאת: ניסים

מנהל פורום מחלות זיהומיות