cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/01/2009 | 16:05 | מאת: שרון

אני בהריון, אבל לאחר ששמעתי המלצות סותרות מהגינקולוגים, החלטתי לשמוע ממומחה לזיהומים. האם להערכתך תוצאה של elisa igg 43 ua/ml חיובי ו elisa igm וגם ifa igm חיובי, שנמצאו בבדיקות משבוע בין 8 ל9להריון, יש בהן כדי להעיד האם ההדבקה קדמה להריון? בדיקות אלה נערכו בתל השומר על מבחנות שאחת מהן נלקחה בבלינסון והראתה igg 34 חיובי ו igm שלילי והשנייה נלקחה בק. עתידים והראתה: - CMV IgM POS CMV IgM(Add.-VIDAS) - IU/ml 4.60 positive CMV IgG - positive CMV IgM - Index 0.54 Borderline CMV AVID

שלום השרון, על סמך הבדיקות שצרפת אינני יכול לאמר לך בוודאות האם ההדבקה אירעה לפני ההריון או המהלכו. אני ממליץ אפוא להתייעץ בנושא גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות