אכן יש לי חיידק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/01/2009 | 19:08 | מאת: שואלת

סטרפטוקוק A האם להמשיך עם המוקסיפן פורטה 500 שלוש פעמים ביום? האם זה הטיפול שאתה היית נותן?

שלום שואלת, אני הייתי נותן 'רפאפן מגה' 1000 פעמיים ביום, אבל 'מוקסיפן פורטה' 3 פעמים ביום זה בהחלט מקובל. הרבה בריאות אפי

29/01/2009 | 09:56 | מאת: שואלת

הבעיה היא שיש לי ניסיון עבר עם החיידק הזה. וכמו שסיפרתי לך,בשנה שעברה,אחרי 10 ימים של ראפאפן 1000 פעמיים ביום,הצטרכתי גם לקחת אוגמנטין 875 פעמיים ביום. לקחתי כבר 7 מנות של מוקסיפן (האחרונה היום בבוקר) ועדיין כואב לי הגרון. אומנם לא כמו בהתחלה,אבל בהחלט כואב. האם זה לא מעיד על חוסר יעילות של הכדור? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות