נשיקה בלחי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/01/2009 | 17:49 | מאת: שמעון

נישקתי את גיסתי על הלחיים והיה לה שם פצע שאני לא בטוח שהיה יבש.כלומר אולי היה שם דם. לאחר כעשר דקות שטפתי את הפה בסבון. מה הסיכון בכל מקרה (אם הפצע יבש או מדמם) להידבק בעגבת,הפיטיטיס B או C,או איידס?

28/01/2009 | 17:58 | מאת: שמעון

גיסתי נגעה בפצע שבלחי ואפילו שפשפה אותו לאחר הנשיקה בינינו,ומייד נגעה בידיות דלת הכניסה מבפנים ומבחוץ,ובדיוק הבן שלי הגיע הביתה ונגע בידיות,לא שטף ידיים ואכל ונגע בפה כמובן. מה הסיכון של הבן שלי להידבק בעגבת,הפיטיטיס B או C,או איידס?

שלום שמעון, הדבקה באיידס, בהפטיטיס B או C, או בעגבת במהלך אירוע שתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

28/01/2009 | 18:08 | מאת: שמעון

תשובתך כוללת גם את הבן שלי? והבאת בחשבון שיכול להיות שהיה לגיסתי דם על היד כשנגעה בידית הדלת?

מנהל פורום מחלות זיהומיות