ד"ר הלפרין שלום רב!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/01/2009 | 02:22 | מאת: לימור

יש לי מספר שאלות מאוד חשובות: אתמול הייתי בבדיקה אצל רופא נשים ואינני בטוחה שהנייר שכל מטופלת יושבת עליו הוחלף וכל הלילה לא ישנתי בגלל זה...שאלתי היא כזאת, במידה ולא הוחלף הנייר והיו עליו הפרשות או דם של מטופלת אחרת...האם אפשר להדבק כך במחלות מין, זיהומים וכל זה, לרבות, איידס או צהבת? האם הסיכויים לכך גבוהים? תוך כמה זמן הפרשות וגינאליות מתייבשות שהן על גבי נייר? אודה מאוד על תשובותיך

שלום לימור, גם אם הנייר לא הוחלף (וזה לכשעצמו לא סביר) אזי הדבקה באיידס או בצהבת במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות