אורך חיים של חיידק השיגלה???

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2009 | 18:04 | מאת: אביבית

חמתי מספרת לי כל הזמן שלפני 30 שנה כאשר בעלי נולד, בזמן הלידה התפוצץ לה התוספתן.לאחר הלידה הניקה אותו והוא קיבל את החיידק השיגלה בגללהזיהום שהיה אצלהכתוצאה מהתוספתן.. היא טוענת כי עד גיל שנתיים הוא היה מאושפזבבית חולים מאחר ולא היה שום טיפול רלוונטי אז.בסופו של דבר נתגלתה איזושהי אנטיביוטיקה באסף הרופא והוא קיבל את הטיפול ואז החיידק למעשה עבר.השאלה שלי האם חיידק כזה יכול לחיות זמן רב בגוף תינוק קטן? מה ההשלכות או נזקים לאורך זמן?

שלום אביבית, לפי התאור שמסרת בשאלתך לא נראה לי שמדובר בחיידק השיגלה. אני זקוק ליותר עובדות כדי לענות על שאלותייך בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות