האם יש דלקת בדרכי השתן?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2009 | 14:52 | מאת: מעיין

בני בן שנתיים ושמונה. כבר שבוע הוא סובל מחום שעולה ויורד לסירוגין. הוא מתלונן על כאבי בטן. מה משמעות בתוצאות של בדיקת השתן? האם הוא צריך לקחת אנטיביוטיקה? איזה סוג מומלץ? האם צריך מינון גבוה יותר היות והוא לא טופל שבוע? תודה תוצאות בדיקת שתן כללית + תרבית מאתמול: Nitrit (U) | | NEGATIVE Ketone (U) | | NEGATIVE | Glucose (U) | | NORMAL | Urobilinogen (U) | | NORMAL Bilirubin (U) | | NEGATIVE פרוטאין - 15 טווח (0-30) Leucocytes (U) | | NEGATIVE | Erythrocytes (U) | | NEGATIVE | שתן- מיקרוסקופיה</STRONG< td> ליקוציטים - 22 Mucous (U) | | +++ בקטריולוגיה</STRONG< td> >100.000 CFU/ml.Multiple organisms probable contaminati please call your doctor

שלום מעיין, הבדיקה שצרפת מעלה חשד קל בלבד לזיהום בדרכי השתן, אך היא איננה אבחנתית לזיהום כזה, ולכן אני ממליץ לבנך להיבדק שוב ע"י הרופא/ה המטפל/ת שלו, לחזור על בדיקת השתן ובעיקר לחפש סיבה אחרת לכאבי הבטן שלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות