cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2009 | 13:51 | מאת: אורנה

שלום, אני בשבוע ה7 להיריון הראשון שלי, אני בת 25 אני מודאגת מאוד כי בבדיקה יצא שיש לי CMV אני לא יודעת מה זה אומר ואני מפחדת שישפיע על העובר.. זה התוצאות של הבדיקות, אשמח לשמוע את חוות דעת מקצועית. תודה cmv - igg 4.70 IU/ML (0.00 - 0.39) (.........)* positive (cmv igg < 0.4 IU/ML = negative) ( cmv igg 0.4 - 0.6 IU/ML = borderline ) ( cmv igg > 0.6 IU/ML = positive ) CMV - IGM positive HBS ANTIGEN 0.03 IU/ML (0.00 - 0.05) (. . . . * . . . . ) NEGATIVE RUBELLA - IGG 61.20 IU/ML IMMUNE (עד 15 : לא מחוסן) (כ"ל נוגדנים נמוך : 30-15) (יותר מי 30 : מחוסן) TOXOPLASMA - IGG 3.00 IU/ML (0.00 - 7.00) (. . . * . . . . . ) negative (TOXO IGG < 7.2 IU/ML = negative) (TOXO IGG 7.2 - 8.8 IU/ML = borderline) (TOXO IGG > 8.8 IU/ML = positive) TOXOPLASMA - IGM NEGATIVE CMV - AVIDITY > 30 (CMV AVIDITY : < 20% = LOW AVIDITY) (CMV AVIDITY : > 30% = HOGH AVIDITY) (CMV AVIDITY : 20% - 30% = BORDERLINE) TPHA NEGATIVE VDRL NEGATIVE

כנ"ל

מנהל פורום מחלות זיהומיות