שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/03/2002 | 19:26 | מאת: אסף

שאלתי אותך שאלה נוספת - אם נתקעתי באבן (באזור טיילת עם הרבה אנשים) ונפצעתי ברגל, האם יש סיכון להידבק באיידס חלילה או צהבות? נניח אם מישהו אחר נתקע קודם באבן?

שלום אסף, ראיתי את שאלתך, ואני חוזר על תשובתי- הסיכוי להדבקות בנגיף כלשהו בסיטואציה כזו הוא מאד לא סביר (ובשבילך- מאד מאד מאד לא סביר) ואני הייתי "יורד מזה" (לעומת זאת- אם אתה לא מחוסן נגד חיידק הטטנוס- הייתי ממליץ לך לנצל את האירוע הנ"ל ולהתחסן כנגדובהקדם). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות