מחלת הפיל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/01/2009 | 00:50 | מאת: נגה

מהי מחלת הפיל ? האם בני אדם נפגעים ממנה? ואיך ניתן לטפל בה? תודה מראש

שלום נגה, אינני מכיר מחלה זיהומית השם "מחלת הפיל". נסי רופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

24/04/2011 | 00:32 | מאת: סטודנט לרפואה שנה 4 -איטליה

שלום נגה , אכן קיימת מחלה אשר נקראת ELENFANTIASI אשר מועברת ע"י יתוש מסוג CULEX ,אשר מעביר תולעת מסוג FILARIA LINFATICA (לאדם)ממשפחת ה-NEMATODI TESSUTALI ,אשר גורמת לנפיחות של בלוטות הלימפה . זה הכי קרוב שאני שעולה לי לראש ,בתרגום לעברית "למחלת הפיל"

מנהל פורום מחלות זיהומיות