זיהום מתמשך בקרקפת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/01/2009 | 18:47 | מאת: דני

אני סובל יותר מ10 שנים מגידולי שומן בגדלים שונים (עד4*4) בעור הקרקפת , בעיקר בעורף ובצידי הראש , תמיד זה מתחיל כמו פרונקל ,כואב יומיים שלושה מתנקז ונרגע , לפעמים נותר כדור שומן קטן למשך תקופה עד שמזדהם . כשמזדהם מתנקז כמעט מעצמו ואחרי שאני עוזר לנקז ככל שניתן יש שקט לכמה ימים... טיפלתי עם כל מיני סוגי אנטיביוטיה ועם כל מיני משחות אנטיביוטיקות המקלות על המצב , עשיתי ניתח פעם שפתר בעיה באיזור מסויים. מה לעשות? האם עלי לעשות ניתוחים בכל הראש כדי שזה יעבור? האם שאיבת שומן תעזור? מה שם המחלה? מהי התרופה המומלצת מנסיונכם? כבר הייתי אצל הרופא כמה פעמים , כבר ביקרתי אצל דר' וולף המומחה מקפלן ואין לאף אחד פתרון ברור . מה לעשות ? תודה מראש דני

שלום דני, נראה לי שהכתובת שיותר מתאימה לשאלתך היא רופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות