cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/01/2009 | 22:04 | מאת: רותי

מה ההשלכות של cmv מעבר לסכנה בהריון ? יש לי כבר 3 חודשים (לפי בדיקות דם כל חודש ) אבל אני לא מרגישה שום דבר שונה? זה לא אמור להתפרץ איך שהוא? יש לי פעיל בכל הבדיקות ואין לי חום או כל תופעה אחרת שתראה שאני חולה. מה זה אומר?

שלום רותי, לא ברור לי מה זה "יש לי CMV פ ע י ל בכל הבדיקות"?. האם מדובר ב- IgM חיובי (שאיננו קשור בהכרח לפעילות הנגיף), או בתרבית שתן חיובית לנגיף (שלא סביר שעשית). לידיעתך, כ ל אדם שנדבק אי פעם ב- CMV ממשיך לשאת את הנגיף בגופו עד יום מותו, בד"כ מבלי שהוא מתפרץ וגורם לתחלואה או לנזק כלשהו. הרבה בריאות אפי

25/01/2009 | 18:29 | מאת: רותי

הכוונה שלי האם, כשהוירוס הזה פעיל בגוף מעל ל 3 חודשים (גם igg וגם IGM גבוהים) האם תהיה פגיעה באיבר כלשוהא בגוף? האם צריך לבדוק משהו, מעבר לעניין של ההריון. ובעניין ההריו מהי הרמה הסבירה של cmv בגוף שאפשר איתה להיכנס להריון ? תודה מראש רותי

מנהל פורום מחלות זיהומיות